KARMA, 5. beste afghaner 2008...

KarmaNr5

.... vil gjerne si det jeg ville si om meg selv, men som ble redigert bort i siste mynden.

Jeg er Karma og er 5 år. Min hjemmeadresse er Skien, og her bor jeg med mine tre hundesøsken og "gamlingan" som eier meg.
Mine eiere sier forresten at jeg er verdens snilleste afghaner. Ikke vet jeg, men det er riktig at jeg ikke krangler med noen. Ikke en gang søstra mi, enda jeg kan fortelle dere at hun har prøvd mange ganger. Håper det vokser vett i henne også.
I 2008 var jeg på mange utstillinger. Noen ganger liker jeg å vise meg frem i ringen, men andre ganger er det ikke så allright .
Dagsformen avgjør. Er det for tidlig på morgenen kan det være det samme !
I 2009 blir det ikke så mye utstilling på meg. De som eier meg sier at dommerne ikke passer så godt for min type, hva de nå måtte mene med det.
Men selvfølgelig, noen utstillinger blir det. Ellers vil vel lengselen etter dere andre bli for sterk. Gleder meg til å treffe dere alle igjen.
Sist men ikke minst, gratulasjon til alle på lista. Spesiell hilsen til Amanda (venninna mi) som vant, søstra mi, Emma, og faren min, Alexie" som ble tredje beste avlshanne med tre avkom.
Sender med et bilde av meg og oppdretteren min, Lena, som er verdens beste.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.